De wereld van trapvormgeving‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

View this email in your browser

EeStairs

Harmonie in Ontwerp

De Wereld van Trapvormgeving

Shaping Excellence

Elke trap vertelt een verhaal. Uniek design, unieke vorm. Door nauw samen te werken met architecten, zorgen onze experts ervoor dat elk detail, van de algemene structuur tot het fijnste ontwerpelement, bijdraagt aan zowel de esthetiek als de functionaliteit van het gebouw.

Uitgelicht

Twee Materialen, Één Vorm

Fairview Residence, Ontario [CA]

EeStairs + Shean Architects

Bij een eerste blik lijken de trappen in deze luxe woning in Ontario simpel, maar een tweede kijk onthult hun ware ingenieurs- en ontwerpkunst. Let op hoe de afgeronde vormen van de witte eiken treden perfect aansluiten op de stalen trapplafonds, waardoor hout en staal in een constante parallelle lijn lopen. 


Het ontwerp, aangeleverd door Shean Architects, benadrukt de precisie die nodig was, vooral gezien de slankheid van de staalconstructie. We zijn bijzonder trots op hoe we deze verfijnde combinatie van staal en hout hebben gerealiseerd, een staaltje van vakmanschap waar precisie centraal staat.

Bekijken

EeStairs + Kantoor

Een Visueel Raadsel

Westland Infra, Poeldijk [NL]

EeStairs + Op ten Noort Blijdenstein

Bij de vernieuwing van de Westland Infra kantoren bij Utrecht draaide alles om openheid en nieuwe energie. Kijk naar de trappen: ze brengen het idee van verbondenheid en perspectief tot leven, net alsof u in een Escher-tekening stapt, vol illusies en verrassingen. Vanuit elk standpunt bieden ze een uniek zicht, geïnspireerd door Escher's 'Relativity'. 


Deze trappen, met hun bordessen en kruisingen, spelen met uw zintuigen - het is telkens een uitdaging om te zien of u nu omhoog of omlaag gaat. Het innovatieve ontwerp combineert staal met bamboe: stevig en duurzaam. Een perfecte mix van kunst en duurzaamheid.

Bekijken

Uitgelicht

EeSoffit by EeStairs

Bij uw eerste stappen in het Pickering Casino Resort trekt een indrukwekkende spiraalvormige trap direct de aandacht. Centraal in dit kunststuk staat EeSoffit™ van EeStairs, de ultragladde, naadloze trapplafonds.


Dit architectonische hoogstandje maakt meer dan een complete draai. Elk aspect, van de bronzen leuningen tot de aanpassingen voor alle weersomstandigheden, is zorgvuldig uitgewerkt in samenspraak met architect Chris Dikeakos. De precisie en aandacht voor detail in elke bocht van de trap belichamen de luxe en verfijning van het resort, en beloven een onvergetelijke ervaring.

Bekijken

Ontdek meer bijzondere trapvormen

Little C, Rotterdam [NL]

Bekijk Project

TSE, Enter [NL]

Bekijk Project

Novartis Pharma, Rueil-Malmaison [FR]

Bekijk Project

©2023 EeStairs

Beauty Between Levels

nl@eestairs.com

Unsubscribe from further emails